Post by plicchargkitzrati on Feb 22, 2022 18:09:28 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Battle Copters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Battle Copters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ beskonačni zlatni hack ▞▞▞
▞▞▞ Battle Copters 2022 version ▞▞▞
zabava
nadamo se dobrog čekanja
Battle Copters آرکیڈ bpk
Grafika je dobra. Optimizirajte kontrolu leta. Isključite vatru iz automatske mitraljeze, jer stvara kaos. A zašto samo online PvP?? Trebali biste ponuditi i misije igre.
vau tako fantastična igra divna oooh moj bože❤❤❤❤❤
Battle Copters Arkadne igre tizl
borbeni helikopteri
Battle Copters Árkádjátékok wpbz
ova igra mi je baš dobra, ja sam kaos borbeni helikopter. pa ću pričati o svom iskustvu kada budem igrao kaos combat. mogu podesiti žiroskop da se osjećam ugodno dok se igram dok ležim ili sjedim. 2., nema potrebe za zaključavanjem mete prilikom pucanja. svima je potrebno ručno kretanje. to će nas učiniti kao pravi pilot i zabavnije u psećoj borbi. ali zasad je dobro. zapravo možete uzeti kaos borbeni helikopter jer je ta igra već umrla prije 6 godina
onek valo sobai use koro moga pabe
nije ažuriran dugo vremena. ne podržava zaslone u obliku suze i zaobljene kutove. ikone i riječi se blokiraju (ne mogu se čitati niti kliknuti)
vrlo zarazna! upozorenje uručeno...
cool a volim ovu igru, cool good gg
Radi samo ako ste na neto bilanci inače ne radi to je to
Lijepo
u usporedbi s kaosom nije dobro mi volimo kaos. nadamo se da će se vratiti s visokom grafičkom i ažuriranom verzijom. preko & van..
Helikopter neće ići gore!
ne trebam pisati recenziju jednostavno je nevjerojatno
👍👍👍👍👍💯💯💯
Battle Copters Arcade vvd
ako se možete naviknuti na ovu igru je da možete upravljati helikopterom na bilo kojoj drugoj igrici. Jednom kada pokrenete nadogradnju, dobit ćete bolju izvedbu naredbi. Botovi su teški, ali pravi izazov su drugi igrači. morate provesti vrijeme ispuštajući ptice , to je jedini način da se rangirate. možete potrošiti novac ako želite, ipak je ovo zabavna zabava. a svi volimo zabavu. ova igra je cool jer se samo nemojte obeshrabriti, nije laka igra. Vidimo se u hangaru.
Magic Rush: Heroes Role Playing ucp
osm
Treba puno više igrača. Botovi su ponekad prerangirani. "Pošalji gorivo" članovima ne radi. Sale add covers fb ikona tako da joj nitko ne može pristupiti. Jako skupo. Mnogo kvarova! Potrebno je više opcija na kontrolama. MWA helikopteri su lakši za manevriranje. Lista se nastavlja. I naravno, Dev ne odgovara na pitanja. Dao bih mu 0 zvjezdica da je to opcija.
e. nominirana yvonne y
igra ti je sranje svaki put kad je pokušam pomaknuti zaostaje i sve se ponavlja kao da se približim helikopteru, onda me vrati nazad i tvoja igra je suuuuper buggy 😡😡
dužna
ne stidiš se, sve igre se trude, prave "update", a ti, ima 3 godine kako ova igrica nema vise "update", dojadi mi😣😣😡👻👎👎👎👎👎👎👎👎👎 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
xcond6222311...puca auto...
Vrlo loša igra uglavnom zbog zastoja u igrici, nereda, zaglavljenog krajolika itd. Potrebno je puno za poboljšanje poslužitelja. Sveukupno razočaravajuće
više helisa
ඊචේඅංඡෞ ඖටංථටටෝඅං රාවණා දබනපධලනපප
Igra je pala danima. Nema obavijesti o statusu igre. Je li igra mrtva?
sijati cool.!! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
20.4.2020
to je najbolja igra za helikoptere koju sam ikad igrao. grafički su također bolji. to je mekana igra bez ogrebotina
Sustav matchup-a je smeće. Postavili su tier 1 helikoptere protiv najboljih tier 3 i pro helikoptera. Ovo je nemoguća bitka za niži rang. Cijena zlata, coptera, vip-a je apsolutno nečuvena! Čini se da su zbog toga izgubili mnogo igrača. Igra ima puno više botova nego pravih igrača. Botovi su također nadjačani na temelju utakmica.
Samo još jedna arkadna pucačina prerušena u helikoptersku igru. Ipak, odlična grafika. Samo hrpa neprijateljskih ciljeva koji lete na vas na koje možete pucati. Nema nikakve veze s pravim helikopterskim borbenim letenjem ili taktikom. Nema pogleda iz kokpita, samo pogled na vaš helikopter sa stražnjeg dijela koji gleda naprijed. Izbrisano. Oh i prsata striptizeta časnica koja vam daje upute za misiju...u današnje vrijeme. Pretpostavljam da programeri igara nikad nisu izlazili puno u srednjoj školi! Izbrisano
seks
jako dobra igra
Ova igra je bila samo vrijeme kada su svi hakirali Essy pa je jako loša
cool
dron
och utihnuo
zabavna igra
lijepa lijepa 👌👌😊😊👌😊😊😊😊😊👌👍 igra, nevjerojatna
Kontrole su otkačene. Automatsko pucanje iz pištolja je tako glupo. Igra za dijete.. Čini mi se da ne mogu pronaći C.h.a.o.s turnirsku igru helikoptera kao standardnu 😕
Sve su dobre, neke kontrole su popravljene, ne volim automatsku vatru, a auto gate helikopteri ne vole, nemaju kontrolni zoom, itd....! Hvala vam.
ovo je sjajna igra
dobro
Mislim da je najbolja igra helikoptera ikad
u redu je ali nekako kao isto staro isto staro