Post by plicchargkitzrati on Feb 22, 2022 18:51:02 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Quiz: Logo hra ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Quiz: Logo hra IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšují primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Quiz: Logo hra 2022 version ▞▞▞
Docela Dobří
Miluju hru s logy
Je to celkem goooooooooooood gamesa
Je to bezva!
Quiz: Logo game Viktorīnas jkeg
Tuto hru už nějakou dobu mám. Tato hra byla docela dobrá😄🦄🐩🍉🍈🍅🥊🥋🎱🎯🏢🏞🌏🎶🎵🔈🎚🎧⚠️🚸🇦 jako🇸️🚸🇦 jako🇸🚳🇦 jako Protože je to všechno o uhodnutí loga.
Hra neustále padala
Toto je úžasná hra. Je to proto, že:- 1. Žádné reklamy 2. Můžeme přeskočit na další kvíz s logem 3. Mnoho věcí, které se musíme naučit 4. Mnoho tipů pro hraní kola. Když napíšu jeho výhody, bude to pokračovat bez konce. Jsem ossum .
Zábavné a příjemné trávit čas. V případě potřeby je k dispozici dostatek rad. Lze hrát na nebo offline. Velmi šťastný
Magic Rampage Rollespil zoxh
To je v pořádku
Ne moc dobrá, ale pěkná hra
Miluji tuto hru, protože učí naše děti
Je to zábavná hra. Nutí vás opravdu přemýšlet.
Quiz: Logo oyunu Soru Cevap yaz
Hra se mi líbila, ale je to nepříjemné, protože jsem měl 100 pruh a ztratil jsem to, protože logo Caffe Nero má ' přes písmeno e a použil jsem to bez něj, protože jsem rychle psal. Také reklama na říše a puzzle se nezavírá, což je také velmi nepříjemné.
Je to dobrý hra dobře propracované celkové hodnocení hra je dobrý
Je to velmi pěkná hra každý den přichází 30 rad a v nápovědách je mnoho možností, jako je odstranit další písmeno, náhodné písmeno, kategorie a další
Je to super mne to naucilo super loga
Tato hra je na hovno, loga jsou opravdu těžká!!!😡😡😡
Dobrá hra :-)
Opravdu dobrá aplikace
Zábavné a poučné zároveň. Skvělá aplikace pro všechny věkové kategorie. Neuvěřitelné funkce a úžasná témata.
Fantastická hra výchovná, ale ve skutečnosti neodměňující systém odměn není dost dobrý
Velmi dobrý
Příliš sakra ez😆
Skvělá hra. Zaměstnává mě to A nyní vím o logech mnoha různých společností po celém světě
Kvíz
Kvíz: Játék logó Apró játékok bpn
pro děti není snadné
V pohodová hra ☺ i pro rodinu.. Baví mě 👍
Připomíná staré časy a nutí vás nyní věnovat pozornost firemním logům!1
Docela dobře
Pexeso a věci, které používáme každý den
Loga jsou těžko rozpoznatelná.
Grafika a hratelnost jsou skvělé
Velmi zábavná hra, nezatížená příliš mnoha reklamami. Jen některé z mých pravopisů by mohly být mnohem lepší. Moje oblíbená hra👍👏😆
Dobrá aplikace, kde se dozvíte více o společnostech a osvěžíte si vzpomínky. Příjemný.
Quiz: Logo game Viktorinalar fqpr
Hezká hra jenom jsou tam země kde fakt ty loga nebudete vědět jako např. kolumbie nebo brazílie...
Je to dobré, ale jsou tam těžké, které by děti nemuseli uhádnout.
ujde
Fantastická hra, právě jsem začala hrát a opravdu mě baví. 5 hvězdiček si zaslouží.
Super hra ,ale od 16 už je to trochu těžší.